Colofon

Informatie over deze uitgave

Editie #3 - april 2019


Redactie & Tekst

Marjolein Roeffel

Caroline Volker


Fotografie

Claire Droppert

500Watt

Gaby Jongenelen

Rein van der Zee

Marjolein Roeffel

Caroline Volker


Reageren of een bijdrage leveren?

Editie 3 is het eerste LMC e-magazine dat alleen online verschijnt. Omdat edities 1 en 2 onder andere de LMC-strategie bevatten, zijn deze ook als handzaam, kleurrijk boekje verspreid onder medewerkers. Vanaf kalenderjaar 2019 dus alleen nog online, met daarin steeds mooie praktijkverhalen die te herleiden zijn naar de strategische pijlers; actuele onderwijsconcepten en de vaste rubrieken 'De groei van:' en 'Het Rotterdam van:'. Verspreiding vindt plaats aan alle medewerkers en een aantal externe LMC-relaties. Geef je feedback of een goed idee voor publicatie door aan de redactie via emagazine@lmc-vo.nl.

De inhoud is met grote zorg samengesteld, maar LMC-VO kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor onverhoopte onjuistheden en/of wijzigingen.


Over LMC Voortgezet Onderwijs

Stichting LMC Voortgezet Onderwijs (LMC-VO) biedt interconfessioneel en algemeen bijzonder onderwijs aan in Rotterdam en een vestiging in Spijkenisse. Binnen de 24 vestigingen met ruim 8.000 leerlingen en ruim 1.000 personeelsleden, zijn alle onderwijsniveaus vertegenwoordigd, van praktijkonderwijs tot en met gymnasium. Meer weten over LMC-VO en over onze scholen? Kijk op www.lmc-vo.nl.